Vaccination mot Covid-19

Våra verksamheter får många frågor om möjligheten att vaccinera sig mot Covid-19. Nedan försöker vi besvara de vanligaste frågorna. Dokumentet kommer uppdateras fortlöpande och saknar du svar på din fråga kan du med fördel kontakta din Vårdcentral.
Klicka här för…

Influensa kampanjen

Influensa kampanjen startar 3/11. Endast bokningsbara tider.
Ring för tidsbokning 08-510 070 00.…

Aktuellt

Med anledning av rådande pandemi så är dropin och webbtidboken via 1177 tillfälligt stängd. För akuta tider ring istället 08-510 070 00.
Vi erbjuder nu även videobesök. Ring för mer information.…

Kostnadsfri provtagning covid-19

From 15 juni har region Stockholm beslutat om kostnadsfri provtagning avseende virustest (PCR) och virusserologi (covid-19 IgG antikroppstest). Provtagningen bokas på 1177.se. För bokning krävs inloggning med digital legitimation och provtagningskod. Kod för bokningen kan du erhålla genom att klicka…

Med anledning av covid-19 (coronavirus)

Om du uppvisar symtom som feber, hosta och/eller andningsbesvär är det mycket viktigt att du INTE kommer in oannonserat till mottagningen. Detta för att minska eventuell smittspridning av coronavirus.

Vänligen ring istället vår telefonrådgivning 08-510 070 00, alternativt boka ett…

Information med anledning av ägarbyte

Från och med den 1:a april har vi nya ägare och ingår numera i vårdkoncernen Lideta.

I och med detta byter mottagningen också namn från Aleris vårdcentral Stureplan till Stureplans Vårdcentral och vår nya hemsida hittar ni på www.stureplansvardcentral.se

Under…